Recensies

Mevr. Slager

juli 2023

We zijn ontzettend tevreden over Gretine, ze zorgde goed voor ons, en gaf allerlei adviezen en tips. Bood een luisterend oor waar nodig en was eigenlijk gewoon fantastisch. Daarnaast was het ook ontzettend gezellig, we gaan haar absoluut missen. Maar we weten wel dat we goed op weg geholpen zijn in deze bijzondere tijd. Ik raad haar absoluut aan.

Mevr. de Kam

februari 2023

We hebben een fijne week samen met Gretine gehad! Past zich makkelijk aan naar de wensen van het gezin. Het was gezellig dat ze er bij was. We hebben er zeker profijt van gehad en veel van geleerd. Topper! Mocht er ooit een tweede komen dan vraag ik Gretine zeker weer.

Mevr. de Koning

december 2022

Gretine van kraamzorg Post werkt vanuit haar hart. Wij mochten zuster Gre voor de 3e keer ontvangen in ons gezin, zoveel liefde rust en gezelligheid. Bij de thuisbevalling bemoedigende woorden, en een stukje ontspanning waar nodig, Gretine voelt het aan. Wij kijken weer zeer positief terug op de verwennerij van de kraamweek!

Mevr. Nijsse

september 2022

Super ervaring ! Zo lief voor de 2 oudere zussen. Gezellig, professioneel met goede ervaring ! Wij hebben Gretine nu 3 x gehad als kraamverzorgster.

Mevr. van Althuis

juni 2021

De kraamzorg was top. Gretine is erg behulpzaam en begeleide ons goed de eerste kraamweek. Gretine is duidelijk, aardig en netjes. Ze is ook flexibel en denkt met ons mee. Wij zijn erg tevreden over haar en geven Gretine ook de hoogst mogelijke score.

Mevr. Scholte - de Witte

januari 2021

Gretine is een lieve, zorgzame en hardwerkende kraamverzorgster. Ze geeft handige en praktische tips tijdens de kraamweek, die je meteen kan oppakken omdat ze makkelijk uit te voeren zijn. Ze geeft je zelfvertrouwen en maakt je als kersverse ouders zelfstandig. In het huishouden draait zij haar handen voor niks om. Als we ooit een tweede willen/krijgen, gaan we ons zeker weer inschrijven bij Gretine. Gretine, ontzettend bedankt voor de hele fijne kraamweek. Je hebt ons handvatten gegeven en echt op ons gemak gesteld thuis, in onze nieuwe gezinssituatie. Petje af!

Mevr. Gerstel

juni 2020

Onze kraamweek met Gretine was één groot feest. We hebben veel geleerd en ze heeft heel goed voor ons gezorgd. Ze staat dag en nacht voor je klaar en niets is haar te gek. Echt een topper!

Mevr. Rejack

maart 2020

Wij hadden onze kraamweek niet beter kunnen wensen dan met Gretine. Ze gaf ons goede informatie, begeleide ons daar waar nodig en draaide haar hand nergens voor om. Had een leuke, fijne band met onze oudere zoon van bijna 3 hij heeft deze week ook zo genoten. Gretine ontzettend bedankt, we zullen je zeker bij bekende aanraden!!

Mevr. de Bont

januari 2019

Wat was het fijn dat je er was! We hebben heel veel aan je gehad. Bij een eventuele volgende keer weten we wie we moeten bellen!

Fam. Francke

januari 2019

Heerlijke week gehad, echt verwend door Gretine. Het klikte ook heel leuk met mijn andere dochter (4). Ze is duidelijk met uitleggen en je weet wat je wel en niet mag. Ik heb er enorm van genoten.. Echt jammer dat het voorbij is!

Mevr. de Kraker

december 2018

Geweldig lieve vrouw, met hart voor haar vak! Mocht ik weer zwanger mogen worden wil ik haar graag weer als kraamverzorgende hebben!

Fam. Kromhout

oktober 2018

Net als bij de geboorte van ons eerste kindje kwam Gretine ons ook helpen bij ons 2e kindje. We hebben net als toen enorm genoten van onze kraamweek door de hulp van Gretine. Gretine voorziet niet alleen in de basisverzorging maar ik voel me daarnaast ook enorm verwend door bijvoorbeeld de extra smoothies die ze maakt of het avondeten dat ze elke avond verzorgde. Dankjewel Gretine!

Mevr. Lepoeter

september 2018

Toen onze 2e dochter geboren werd hadden we een vervelende ervaring met kraamzorg en dit heeft toen bij ons een rot gevoel achter gelaten. Nu bij onze 3e dochter heeft Gretine alles goed gemaakt. Ze was zo lief voor onze andere twee meiden ze miste haar gelijk de dag dat ze niet meer kwam. Gretine bedankt voor alles ??

Mevr. Kodde

juli 2018

Ik was super blij met Gretine. Ze was erg gezellig en enorm zorgzaam. Ik had van te voren aan gegeven dat ik het ook erg belangrijk vond dat mijn man ontlast werd qua zorg en huishoudelijke taken en naast de zorg voor mij en de baby heeft ze ook dat enorm goed gedaan!

Mevr. Post

juni 2018

Niets is te gek voor Gretine, ze zet het avond eten vast klaar. Helpt met knutselen van traktaties voor het oudste kind. Neemt de tijd om echt naar je te luisteren en te helpen bij ongemakken en borstvoeding. Eigenlijk ging het met onze baby en mijzelf heel goed, waardoor Gretine echt elke dag zorgde voor schoon bed, toilet en douche. Alle was werd dagelijks weg gewerkt, ontbijtjes op bed enz. Echt ontspannen kunnen genieten in de kraamweek. Het fijnst is dat je bijna zeker weet dat Gretine ook bij jou komt kramen als je je bij haar inschrijft, je weet dus waar je aan toe bent.

Mevr. de Meulmeester

februari 2018

Gretine is een top kraamverzorgster! Lief en behulpzaam. Ik heb in een korte tijd veel van haar geleerd :). Ze is echt een aanwinst!

Fam. Speksnijder

januari 2018

Gretine is heel sociaal en maakt gemakkelijk contact. Ze geeft goede adviezen ten aanzien van de verzorging van de baby, borstvoeding en nazorg van de moeder. Ook draait ze haar hand niet om voor het huishouden; wassen draaien, strijken, poetsen, bedden verschonen, stofzuigen, niks is haar te veel. Kortom, een hele fijne kraamhulp!

Mevr. Oele

januari 2018

Gretine is een kundige kraamverzorgende die oog heeft voor zowel moeder, vader als kind. Ze zag meteen als ik het even niet zag zitten en gunde mij alle rust. We hebben het super gezellig gehad en ik vond het fijn haar rond mij heen te hebben als onzekere kersverse moeder! Gretine bedankt voor alles en hopelijk tot ziens!

Fam. de Groot

november 2017

Gretine is voor de tweede keer onze kraamverzorgster geweest. De eerste keer, 3 jaar geleden kwam ze bij ons via het kraamzorgcentrum. Ze begon toen net voor zichzelf. Toen we de tweede keer ontdekten dat we in verwachting waren hebben we Gretine een dag later al benaderd of ze onze kraamverzorgster wilde zijn. Gelukkig was dit mogelijk. Toen de bevalling begon hebben we Gretine meteen op de hoogte gesteld, we zijn namelijk thuis bevallen, dus daar mocht Gretine bij zijn. Ze was er ruim op tijd en was al tijdens de bevalling van grote waarde. Aangezien onze dochter eind van de ochtend is geboren bleef Gretine nog lekker heel de dag bij ons.

Gretine heeft weer heel goed voor ons gezorgd. Niet alleen voor mama en dochter, maar ook voor papa en ons zoontje van 3. Gretine is zeer precies in haar werk en neemt haar zorgtaak erg serieus. Maar buitenom dat is ze erg fijn om om je heen te hebben, ze is gezellig en neemt de tijd om even samen te zitten en een praatje te maken. Uiteraard is dit vanuit haar oogpunt niet alleen voor de gezelligheid, maar ‘meet’ ze op deze manier ook de gemoedstoestand van de nieuwe mama.

Gretine zou al een reden zijn om nog een kraamtijd mee te willen maken!

Mevr. van Dijen

april 2017

Dankzij de goede zorg, kennis, humor, de gezelligheid en het harde werk van Gretine hebben wij optimaal kunnen genieten van onze kraamweek! Mochten we nog een keer kraamzorg nodig hebben dan hopen we weer een beroep te kunnen doen op kraamzorg Post!

Fam. Flipse

maart 2017

Toen ik net zwanger was, wist ik het zeker Gretine moet mijn kraamverzorgster worden. Aangezien ik haar ook al kende en al zoveel positieve verhalen heb gehoord. Ze klopte allemaal wat een onwijs lieve vrouw met een hart van goud. Toen onze dochter werd geboren en wij smiddags weg mochten naar huis is zij nog even gekomen om ons te helpen met opstarten. Daarna kwam ze 8 dagen lang en kregen we elke morgen ontbijt op bed daarna een heerlijk bak met fruit en elke middag als ik beneden kwam was de tafel al gedekt. Alle huishoudelijke taken werden gedaan. Ze was erg flexibel en kwam zelfs een keer een dag iets later zodat ze langer kon blijven. Niks was haar te veel wat of we ook aan haar vroegen. Wij hebben echt kunnen genieten van onze kraamweek dankzij een geweldig lieve, zorgzaam, gezellige en betrokken kraamverzorgster. Als wij in de toekomst voor nog een kindje gaan mag ze zeker weer komen kramen. Lieve Gretine, Nogmaals onwijs bedankt voor de fijne kraamweek. Door jou hebben we nog meer kunnen genieten. We missen je nog steeds soms en onze dochter is al weer 11 weken.

Fam. Kromhout

januari 2017

Gretine heeft ons heel goed geholpen. Dankzij haar hulp hebben we enorm kunnen genieten van de eerste dagen met onze zoon. We hebben enorm veel geleerd en hebben er nu vertrouwen in dat we het zelf kunnen, al missen we haar wel, vooral deze eerste dagen zonder kraamhulp!

Fam. Houterman

november 2016

Vanmiddag hebben we onze lieve kraamverzorgster uit mogen zwaaien. 8 Dagen lang heeft ze geweldig voor ons gezorgd!! Wat gaan we je missen! (en de lekkere broodjes, smooty's, verse jus enz. enz.) mocht er ooit nog iemand opzoek zijn naar een kraamverzorgster dan zeggen wij: zeg nooit nee tegen de kraamzorg van zuster GREE!!

Mevr. Reijerse

juli 2016

Er was bij mij geen twijfel mogelijk toen ik vorig jaar zwanger werd en gelijk aan jou dacht. Wat hebben wij veel van onze kraamtijd kunnen genieten dankzij jou, als kraamverzorgster en vriendin bij ons in huis. Je hebt ons alles geleerd wat we moesten weten als kersverse papa en mama en daarnaast heb je ons heerlijk verwend. Naast alle huishoudelijke taken en zorg voor mij en Aisah hadden we niet het idee dat je er was als kraamverzorgster, meer als 4e gezinslid, wij voelden ons bij jou op ons gemak. Je bent een topper en wat gaat een kraamweek helaas te snel voorbij. Als het ons in de toekomst gegund wordt gaan we zeker weer voor Kraamzorg Post!

Familie Staring

juni 2016

Het is woensdag 1 juni, 6 uur 's ochtends, als het bij ons door begint te dringen dat het toch wel echte weeën zijn.. Toen de verloskundige om 7:30 uur constateerde dat ik 4 cm ontsluiting had is Gretine zich al klaar gaan maken, zodat ze vanuit Middelburg op tijd naar Leusden kon vertrekken. De bedoeling was om naar het ziekenhuis te gaan, maar er was op dat moment geen plek. Achteraf zijn we daar heel blij mee, want nu kon Gretine volledig assisteren bij de thuisbevalling. Het is, voor zover dat kan natuurlijk ;-), heel relaxed gegaan. Mede door de professionele en rustige begeleiding van Gretine. Ze heeft mij, samen met mijn man, erdoorheen geholpen. Bedankt voor het fijnknijpen van je hand ;-)

Extra bijzonder en vertrouwd was het dat Gretine bij ons kraamverzorgster was, omdat ze familie is. Ze zag haar achternichtje geboren worden, als eerste hoorde ze haar naam, en ze heeft haar neef de eerste kneepjes van het vaderschap geleerd. De gehele kraamweek heeft ze alle zorg in huis voor ons uit handen genomen. Qua eten, huishouden, handige tips, adviezen en weetjes. Zo konden wij ons volledig richten op en genieten van onze dochter. Lieve Gretine; wij hadden ons geen betere kraamverzorgster kunnen wensen! Bedankt voor je goede zorgen; voor moeder, kind en vader!

Mvr. Sonke

maart 2016

Wat hebben we genoten van onze kraamtijd dankzij Gretine Post van Kraamzorg Post. Bij onze eerste dochter hebben haar leren kennen en toen was ze al geweldig. Afgelopen week was ze er weer voor mij en onze tweede dochter. Wat een verwennerij... Lieve Gretine, bedankt voor het luisterend oor, veel goede tips, het huishouden, de flexibiliteit, de gezelligheid en alle andere goede zorgen. Je bent geweldig en een echte aanrader voor anderen. We zullen je missen.

Jenny Hirsi-Post

december 2015

Dat Gretine mijn kraamverzorgster moest worden was vanzelfsprekend. Gretine is namelijk mijn zusje en hoe bijzonder is het dat je zusje je kan assisteren bij de bevalling en kan helpen in de kraamweek van je eerste kindje. Gretine zou voor het eerst tante worden, dus voor ons beide zou dit heel bijzonder worden. Ik was 12 december 2015 uitgerekend en ik woon niet in de buurt van Gretine. Ze kwam dan ook al 8 december bij ons logeren en de "wacht" houden.

Dat ze in de buurt was gaf mij heel veel rust, dit zou tenslotte mijn eerste bevalling zijn en ik wist niet wat ik moest verwachten. Alleen liet de baby op zich wachten.. Uiteindelijk ben ik op 23 december ingeleid in het ziekenhuis en daar kon Gretine als zus mij ook begeleiden bij de bevalling, opvangen van weeën en helpen bij het uiteindelijk persen was erg fijn. Ze was rustig en gaf me goede tips.

Om 02.47 uur, 24 december werd onze dochter (en Gretine's nichtje) Jasmine geboren. Gretine heeft toen Jasmine aangekleed nadat de verloskundige haar nagekeken had. Ik had aangegeven in het ziekenhuis dat ik dat graag wou. Omdat de bevalling niet vlekkeloos was verlopen moest ik nog een paar dagen in het ziekenhuis blijven maar toen we tweede kerstdag om 18 uur thuis kwamen was het lekker warm in huis en de kaarsjes stonden gezellig aan, wat fijn thuis komen. Het voordeel van je kraamverzorgster bij je in huis hebben is dat ze buiten werktijd ook voor je klaar staat. Ze heeft ons super verwend, voor mijn man was het ook erg fijn en vertrouwd.

Ik kon helaas niet veel zelf in de kraamweek, maar ze heeft geprobeerd mij overal in te betrekken bij de verzorging van Jasmine en ze heeft heel goed naar mijn wensen geluisterd omtrent de borstvoeding. Mede door haar hulp ging de borstvoeding eindelijk goed en zo kon ik toch extra van Jasmine genieten. Ze heeft ook snel geregeld dat ze nog iets langer kon blijven vanwege de borstvoeding en dat ik nog niet goed ter been was. Bovendien heeft ze super goed geholpen bij de newborn fotoshoot van Jasmine en deed daar niet moeilijk over. Ook is het gewoon heel fijn dat je alles kan zeggen, niets is raar en ze geeft goede tips.

Het was echt niet leuk dat ze na uiteindelijk 4 weken (2,5 week wacht en 1,5 week kramen) weer naar huis moest. Gelukkig kan ik haar nog steeds bestoken met vragen en komt ze nog regelmatig op bezoek. Nu ben ik deels bevooroordeeld omdat Gretine mijn zusje is, en ik wist ook al dat ze heel zorgzaam is.. Maar ze heeft echt verstand van haar vak! Ze heeft geduld, is lief, zorgzaam, gezellig, luistert heel goed en ook na de kraamtijd staat ze voor je klaar. Ik hoop dat je nog eens bij ons kan komen in de toekomst en dat er nog meer gezinnen kiezen voor de persoonlijke zorg van kraamzorg Post!

Lieve Gretine bedankt dat jij ons in de kraamweek hebt geholpen. Ondanks de ongemakken aan mijn kant heb ik door jou kunnen genieten van Jasmine.

Mevr. Luitwieler

november 2015

Lieve Gretine! Lavina, papa Nieko en ik willen jou heel erg bedanken voor de goede hulp tijdens mijn thuisbevalling. Het helpen mee puffen als ik dat nodig had, het in je hand mogen knijpen als dat moest, en het helpen van de verloskundige met het geboren worden van ons meisje! Daarna ons geholpen weer schoon en fris in bed te kunnen komen. Dat niet alleen natuurlijk, ook heb je ons een hele fijne en gezellige kraamweek bezorgd, wij kunnen terugkijken op een mooie bevalling en een mooie kraamweek.

Fam. Hirsi

november 2015

Ik heb Gretine leren kennen via mijn schoonzus. Gretine gaf aan dat ze ook buiten de regio Zeeland werkt en omdat we eenn goede klik hadden wou ik graag dat ze tijdens mijn kraamperiode kwam helpen.

Van tevoren hebben we goede afspraken gemaakt over wanneer ze zou komen en eventuele vervanging. Omdat ze hier in de buurt familie heeft wonen is ze uiteindelijk een week van tevoren al naar Slootdorp gekomen en heeft ze daar mijn bevalling afgewacht. Toen het zover was en we haar belden was ze binnen 15 minuten bij ons.

Ze heeft goed geholpen bij de bevalling en is daarna gelijk begonnen met haar werkzaamheden.Tijdens mijn kraamperiode had ik moeilijkheden met de borstvoeding. Ze heeft hier veel aandacht aan besteed en veel tips gegeven, hiervoor heeft ze ook extra uren opgenomen en had ze contact met een lactatiedeskundige. Uiteindelijk heeft het niet geholpen, maar door haar heb ik wel leren inzien dat de kraamperiode een fijne tijd moet zijn en geen pijnlijke tijd. Bij mijn eerste zoontje heeft de borstvoeding namelijk 8 weken lang pijn gedaan, omdat ik dacht dat het zo hoorde.

Hierna hebben we extra kunnen genieten van Mason. Gretine heeft zelfs mijn vriend in de watten gelegd en mijn oudste zoon vond het jammer dat ze weer weg ging. Gelukkig was ze er wel nog met zijn verjaardag, want deze viel precies in mijn kraamweek. En ook die dag heeft ze heel veel extra taken uitgevoerd welke niet haar verantwoordelijkheid waren. We missen haar nog steeds maar gelukkig zien we haar af en toe nog.

Mevr. Jongeneel

oktober 2015

Ik ben afgelopen juli bevallen van een dochter. Mede dankzij Gretine heb ik een hele fijne kraamtijd gehad. Ze weet van aanpakken en ik kon ook alles met haar bespreken. Ze zorgde ervoor dat mijn gezin op rolletjes draaide. Ze is erg professioneel maar zorgt ook zeker voor gezelligheid. Kortom een echte aanrader.

Fam Meijer

september 2014

Gretine is een hele fijne kraamverzorgster, ze geeft je de hulp en steun die je nodig hebt bij de bevalling en eenmaal thuisgekomen weet ze van aanpakken. Ze geeft hele goede zorg voor jou en voor je kleine, ze helpt waar nodig en is hartstikke flexibel. Kortom helemaal top! Bij mijn eerste kindje deed ze het super dus met geen enkele twijfel heb ik me alweer ingeschreven voor de zorg van mijn 2e kindje dat op komst is!

Gretine Post, Kraamzorg Post

Contact

Bel 06-13118716
of mail naar info@kraamzorgpost.nl