Even voorstellen

Mijn naam is Gretine Post, ik ben in 1991 geboren in Den Helder. Sinds 2005 woon ik in de prachtige provincie Zeeland.

Als klein meisje wist ik al dat ik kraamverzorgster wilde worden. Mijn opleiding Verzorgende IG aan het ROC te Goes is erg breed, waar ik ook het werken met ouderen, chronische zieken en mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking heb geleerd. Dit diploma heb ik op mijn 19e jaar behaald, met differentiatie in de Kraamzorg.

In 2010 ben ik gelijk aan het werk gegaan bij een kraamcentrum in Zeeland, waar ik 4 jaar heb gewerkt en heel veel ervaring heb mogen opdoen. In April 2014 heb ik mij ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, om voor mijzelf aan de slag te gaan. De reden van deze overstap is dat ik graag mijn eigen cliënten zelf wil binnen halen, het intake gesprek zelf wil afleggen en natuurlijk de kraamzorg zelf wil verlenen, kortom: persoonlijke kraamzorg. Mijn cliënten kiezen dan echt voor mij en hebben dan ook 99,9 % kans dat ik de zorg kom verlenen.

Niet alleen baby’s hebben mijn hart gestolen maar ook mensen met een verstandelijke beperking. Zo ga ik als vrijwilliger mee op vakanties van de stichting 'Dit Koningskind'. Verder sport ik graag, volleybal en bootcamp. Daarnaast spreek ik graag af met mijn vrienden en familie.

Gretine Post, Kraamzorg Post

Contact

Bel 06-13118716
of mail naar info@kraamzorgpost.nl